smoothie time

Heihei! Dagen i dag har vært rolig og chill, noe den kommer til å være resten av dagen. Og siden siden jeg og søsteren min er hjemme alene bestemte vi iss for å lage smoothie. Vi er bra sunne eller hva?

Liker du smoothie?

balldag

Hallo! I dag hadde vi balldag på skolen i dag, det vil si at vi hadde en hel dag med balldport. Jeg er ikke særlig glad i ballsport så jeg holdte meg litt unna.. Akkurat nå ser jeg på gårsdagens episode av Pretty Little Liars, skal på trenin senere.

this weekend

Heiallesammen! Har ikke blogget tidligere om hva som har skjedd denne helga så dere får et innlegg nå om der jeg har gjort i helga. På lørdag var det svømmestevne i pirbadet så jeg våknet i ti-tiden, pakket og spiste før vi dro, jeg var i pirbadet fra 12:00-18:00 (lang dag), men en time av tiden gikk til å grille som en slags sommeravslutning. Etter grillingen dro jeg direkte på bursdag til en venninne av meg som heter Synne.
På søndag, begynte stevnet flere timer tidligere og jeg måtte stå opp klokka sju. Stevnet varte ikke så lenge så jeg kom hjem i tolv-tiden. Når jeg kom hjem sovnet jeg før jeg dro på grilling (igjen) til svømmetreneren min.

litt uheldig..

Heisann! Jeg blogget ikke i går, men jeg hadde absolutt ingenting å blogge om! Men det har jeg nå. Ja, det har seg slik at jeg var på vei med til en venninne av meg (jeg syklet) og snakket i telefonen samtidig, og det viste seg å ikke være så smart... Før jeg visste ordet av det lå jeg på bakken med sykkelen over meg og blod i hendene, hull på kneet og styret på sykkelen min var vridd! Jaja, shit happend! Håper dere har hatt en fin dag ;-)

heh! er ikke sikker på hvorfor bildet ble så lite...

08 . 06 . 13

I dag har jeg ikke gjort annet enn å ha vært på bursdag til ei jente som heter Otilie. De hadde utrolig mye gode kaker, men fikk ikke tatt så mange bilder, og de jeg tok ble litt utydlige med det er bare sånn det ble :-P

den følelsen

halloeeen! nå sitter jeg bare i sofaen og lengter etter forrige uke når sola strålte og det var opp mot 30 grader. nå derimot er det 10 grader ute og det regner i ett med store regndråper.. shipt ass!

gammelt bilde ;-)

syk

hei. nå har jeg greid å bli syk, det er selvfølgelig ikke noe gøy når det er 25 grader ute pg sola stråler, men sånn er det bare i blandt.. slapp i allefall en hel dag på skolen med øving.
jeg skal prøve å trene i kveld, og hvis det funker kommer amanda for å sove over i morgen (happy happy happy face) haha! uanset, ønsk meg god bedring ;)

gossip girl ?

er du også syk?

back on track

hei! nå er det over en mnd siden sist jeg blogget. det er det mange grunner til, men ingen spesielle, har rett og slett ikke tid, men nå skal jeg bli flink ;-) kommer til å blogge om stortsett det samme, men litt anderledes. det har ikke skjedd noe spennende siden sist så dett kommer nok ikke til å bli noe innlegg med noen spesiell tittel.

har dere noen tips/ønsker om hva jeg kan blogge om, er det bare å sende mail eller kommentere.

det er forresten SUUPER fint vær i trondheim nå for tiden :-P

hvordan er været hos dere?

om meg

hei♥ jeg er ingrid elverum. jeg er ei jente på 13 år som kommer fra trondheim. jeg er en svømmer, og det er altså det jeg driver med på fritiden. jeg er en SUUPER stor belieber. denne bloggen skal jeg prøve å bruke så mye som mlig, men jeg kan ikke love at jeg kommer til å blogge hver dag. jeg blogger om det som står i sidemenyen min og der for dere jo egentlig vite det samme og meg som nå. dette var alt jeg kom på for nå,men er det noe meer du vil vite er det bre å sende mail eller
kommentere innlegget.hehe.. meg som ni-åring

  

Ingrid elverum
Kontakt meg på mail: DIN MAIL


Follow on Bloglovin
hits