spørsmålsrunde

Spør i vei!

latest insta pictures

overskriften sier vel alt ;-)

beach babe

Hei! Her i spania er alt topp, iallefall stranda. Den er suuper fin! På tirsdag tok jeg bare noen tilfeldige bilder som keg skal vise dere nå. (Det kommer flere og bedre bilder senere).

nike outlet

Heio! Får et par dager siden var vi på en outlet. Jeg fikk ikke kjøpt så mye, men jeg fikk kjøpt en del på nike, og en genser på zara. Jeg viser bare der fra nike akkurat nå!

sko - 600 kr
t-skjorte - 200 kr (?)
shorts - 150 kr
sports topper - 300 kr per stk

Hva synes du om innkjøpet?

aqua land

Hei! Nå er det noen dager siden jeg blogget sist, men har rett og slett ikke hatt tid. I dag skal dere få se noen bilder fra badelandet som jeg nettopp kom hjem fra!

perfeksjons liv

Endelig er vi framme i spania og alt er perfekt her! Det beste er at vi skal være her i 3 uker så jeg blir nok litt brun i tillegg!

det kommer flere bilder sener!

omfg

Varme, sol, is, storby, tan, sene kvelder, strand, basseng, trening, shopping...

en hellig flyplass

dag 3 av SSG

Heiaa! Nå er det allerede nest siste dag av svømmestevnet er i Stockholm og det har godt så fort. I går var vi på shopping og i dag skal vi besøke Gröna Lund.

Bilder fra hallen

"lørdags godt"

Hejo! Som dere vet er jeg i Stockholm på svømmestevne, og som svømmere er vi sunne folk og vi får ikke lov til å spise noe søtt.. Dette er derfor det jeg kaller for " lørdags godt" (på torsdag) en slags dessert :-)

nøtter & joggi yalla (mmmh)

DITT NAVN
Skriv noe om deg feks hva du heter eller hvor gammel er du, og gjerne besøk den ekte bloggen min, idabiieber.blogg.no <3
Kontakt meg på mail: DIN MAIL


Follow on Bloglovin
hits