nike outlet

Heio! Får et par dager siden var vi på en outlet. Jeg fikk ikke kjøpt så mye, men jeg fikk kjøpt en del på nike, og en genser på zara. Jeg viser bare der fra nike akkurat nå!

sko - 600 kr
t-skjorte - 200 kr (?)
shorts - 150 kr
sports topper - 300 kr per stk

Hva synes du om innkjøpet?

aqua land

Hei! Nå er det noen dager siden jeg blogget sist, men har rett og slett ikke hatt tid. I dag skal dere få se noen bilder fra badelandet som jeg nettopp kom hjem fra!

perfeksjons liv

Endelig er vi framme i spania og alt er perfekt her! Det beste er at vi skal være her i 3 uker så jeg blir nok litt brun i tillegg!

det kommer flere bilder sener!

omfg

Varme, sol, is, storby, tan, sene kvelder, strand, basseng, trening, shopping...

"lørdags godt"

Hejo! Som dere vet er jeg i Stockholm på svømmestevne, og som svømmere er vi sunne folk og vi får ikke lov til å spise noe søtt.. Dette er derfor det jeg kaller for " lørdags godt" (på torsdag) en slags dessert :-)

nøtter & joggi yalla (mmmh)

mine sommerplaner

STOCKHOLM
Neste uke reiser jeg og svømmelaget til Stockholm for å svømme på et svømmestevne med navn SSG. Der skal vi være i 4 dager.

SPANIA
Når jeg kommer hjem fra stochholm skal jeg være hjemme i 4 dager før jeg mamma, pappa og marte reiser til spania. Der skal vi være i 3 uker. Gleeder meeg!

ØSTERSUND
Når jeg kommer hjem fra Spania skal jeg være hjemme i en uke og tilbringe tid med venner før jeg reiser til Østersund på trenignsleir. Der blir jeg i 5 dager før jeg reiser hjem og begynner på ungdomskolen dagen etter ;-)

Hva skal du i ferien?

grillings

Heihei! I går var det en eller annen helligdag så vi grillet, jeg elsker å grille så det var virkelig en helligdag ;-) i tillegg var det sommer og sol så det var egentlig en perfekt dag

ikke lenge nå

Hei igjen! Jeg greide bare ikke å la være å blogge for 2. gang i dag..(heh), men det har vel ikke noe å si?! Uansett.. Nå er det kun få dager til Spania og SSG (Stockholm Summer Games, et svømmestevne). Greier ikke å vente! Er såå spent ;-)

caaan't wait

Nå er det, som dere ser, kun 29 dager til jeg reiser til paradiset spania! Gleder meg helt syyykt! Blir godt med fiin vær med tanke på været vi har her nå!

Ingrid elverum
Kontakt meg på mail: DIN MAIL


Follow on Bloglovin
hits